Taking too long? Close loading screen.
Select Page
Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστελλόριζου πραγματοποιήθηκε μια ουσιαστική και υψηλού συμβολισμού συνάντηση, κατόπιν αιτήματος της αστυνομικής δύναμης του νησιού. Παρόντες ο Διοικητής κ. Σακελλαρίου, ο Υποδιοικητής κ. Βασιλάκης και ο Αντιδήμαρχος Καστελλόριζου κ. Αμυγδαλός, σε έναν κοινό χώρο διαλόγου, ευθύνης και συνεργασίας.
📍 Η Μονάδα Τηλεψυχιατρικής της ΚΛΙΜΑΚΑ βρίσκεται στο Καστελλόριζο όχι για μια αποσπασματική παρέμβαση, αλλά για να θέσει τις βάσεις μιας διαρκούς εκπαιδευτικής και υποστηρικτικής διαδικασίας. Ο κ. Κατσαδώρος προσέγγισε με σαφήνεια και βάθος τα ζητήματα ψυχικής υγείας σε νησιά με γεωγραφικές ιδιαιτερότητες, αναδεικνύοντας τις προκλήσεις, τις ανάγκες, αλλά και τις πραγματικές δυνατότητες παρέμβασης όταν υπάρχει γνώση, συντονισμός και συνέχεια.
✅ Αυτό που ξεκίνησε στο Καστελλόριζο δεν ήταν μια μεμονωμένη συνάντηση. Ήταν το πρώτο βήμα μιας «σχολής» εκπαίδευσης, ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης, που μπορεί και πρέπει να επεκταθεί.
Ένα κάλεσμα προς κάθε νησί, κάθε τοπικό φορέα, κάθε υπηρεσία που θέλει να επενδύσει ουσιαστικά στον άνθρωπο.
✅Γιατί όταν ζητάς γνώση, έρχεται.
✅ Και όταν ξεκινάς σωστά, η συνέχεια είναι μονόδρομος.

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!