Taking too long? Close loading screen.
Select Page
Η εκπαίδευση σώζει ζωές!
Μόλις ολοκληρώθηκε ένα ακόμη εντατικό και ουσιαστικό εκπαιδευτικό σεμινάριο για την πρόληψη των αυτοκαταστροφικών συμπεριφορών και την προαγωγή της ψυχικής υγείας, αυτή τη φορά με αποδέκτες τους καθηγητές του ΓΕΛ Καμινίων, κατόπιν αιτήματος της Διευθύντριας του σχολείου κας. Μ. Δόμπροβιτς.
Με την καθοδήγηση του κ. Κυριάκου Κατσαδώρου, ψυχιάτρου και Επιστημονικού Διευθυντή του Κέντρου για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας της ΚΛΙΜΑΚΑ, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις και εργαλεία, ώστε να εντοπίζουν έγκαιρα σημάδια κινδύνου και να προσφέρουν αποτελεσματική στήριξη στους μαθητές τους.
Η εκπαίδευση ήταν διαδραστική, γεμάτη ουσιαστικές συζητήσεις και πρακτικές κατευθύνσεις, με στόχο να δημιουργηθεί ένα πιο ασφαλές και υποστηρικτικό σχολικό περιβάλλον.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συμμετείχαν και συμβάλλουν καθημερινά στην προαγωγή της ψυχικής υγείας μέσα στα σχολεία. Μαζί, χτίζουμε γέφυρες πρόληψης και ελπίδας!

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!